Infraroodcabine Health Mate

Infraroodcabine Health Mate 2

 

Voornaamste redenen om infraroodcabine te gebruiken

Verbetert je algemene conditie

Vergroot je immuniteit

Verlicht nek- en rugklachten

Verzacht spier- en gewrichtspijnen

Verdrijft afvalstoffen uit je lichaam

Verlicht astma en bronchitis

Verbrandt calorieën

Vermindert cellulitis

Verbetert de bloed-doorstroming

Helpt bij huidproblemen

Verbetert je algemene weerstand

Vermindert hoofdpijn en verjaagd stress

 

 

 

Voor mensen met chronische pijn

Ons land telt één miljoen chronisch zieken. Mensen met artritis en reuma, fibromyalgie... zij kunnen ontzettend veel deugd hebben van een Health Mate infraroodsauna, want spierpijn verdwijnt en stijve gewrichten worden weer soepel. Een infraroodsauna geneest niks, maar verzacht de pijn enorm. Infraroodstralen dringen door tot diep in je lichaam en zetten daar moleculen in beweging. Deze wekken warmte op en zorgen ervoor dat (gespannen) spieren zich ontspannen en meer flexibel worden. De warmte doet niet alleen deugd, het kan pijn verlichten zoals een warm bad. Infraroodstralen hebben een bewezen positief effect op je gezondheid. Dat maakt een normaal leven weer mogelijk voor veel mensen met chronische pijn.

 

Ook voor mensen zonder pijn

Maar een infraroodsauna is er niet alleen voor wie pijn heeft. Ook sporters maken er veelvuldig gebruik van om hun prestaties te boosten. Evengoed mensen die graag gezond leven, hebben baat bij een infraroodsauna. Door afvalstoffen efficiënt te verbranden kunnen ze hun afweersysteem een boost geven, .

 

Kortom: een infraroodsauna is goed voor iederéén.

 

Het is een torenhoog cliché, maar o zo waar: je beseft pas dat een gezond lichaam een zegen is, als het je in de steek begint te laten.

 

Zo werkt een infraroodsauna

Infraroodstralen verwarmen je lichaam van binnenuit (in tegenstelling tot een klassieke sauna, waar alleen de saunacabine verwarmd wordt). Moleculen in je lichaam worden in beweging gebracht. (Gespannen) spieren raken doorbloed, krijgen extra zuurstof en gaan zich ontspannen en meer flexibel worden. Dat verklaart waarom mensen met chronische spierpijn die 2 à 3 keer per week in een Health Mate infraroodsauna zitten, minder pijn hebben en minder vaak een beroep moeten doen op een kinesist.

 

Opgelet: Personen onder doktersbehandeling en zwangere vrouwen dienen altijd eerst hun

arts te raadplegen