Verbonden Ademen

Verbonden Ademen

In totale ontspanning komen, een diep welzijn ervaren en een transformatie van energie. Verbinding voelen met Al wat leeft en je vitaliteit een boost geven. Stress en spanningen loslaten en tegelijkertijd aan burn-out en depressie preventie doen.

Ervaar de samenhang van je ademhaling, denken en voelen. Je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los. De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om deze optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, voor meer evenwicht en voor een gezonder lichaam. De diepe verbinding en het welzijn die uitgaan van zoveel zuurstof bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en …. zo simpel! Maar wanneer gunnen we die quality time aan ons zelf?

 

Wieg je geest tot rust met bewust “verbonden ademen”...stel je voor een hoofd vol rust...leeg...geen tien keer dezelfde gedachte meer of honderden andere ... dat heb je na de eerste sessie bewust “verbonden ademen” al onder de knie. En ... Je hebt je adem altijd bij de hand ...

 

Ervaar de transformerende kracht van je eigen ademhaling ...

en geef extra zuurstof aan je leven, aan je lijf en aan je ziel.

Geef en gun jezelf deze powerboost.