Marlene

Mijn naam: Marlene Smets, moeder van 2 prachtkinderen en heel gelukkig in het leven.

 

Na een goed gevuld professioneel leven in ondersteunende functies (aankoop, verkoop, klantendienst, personeelszaken, marketing) en leidinggevende functies, kreeg mijn leven onverwachts een grote klap in 2013.

 

Zoals een steeds groter aantal mensen, kreeg ook ik te maken met een Burn-out. Na een herstelperiode van een paar maanden en terug aan de slag te gaan, kreeg ik toch mijn ontslag in 2014.

 

In de periode die hierop volgde, ging ik op zoek naar mijn fundamentele waarden, de dingen waar ik in geloof, de zin van het leven en vooral naar "wie ben ik, hoe wil ik leven en wat wil ik vanaf dit punt echt doen" ?

 

Gedurende die zoektocht, kwam ik tot de vaststelling dat alle puzzelstukjes, die over de loop van mijn leven gecreëerd werden, ineens vanzelfsprekend 1 geheel vormden. Wat ik reeds jaren na mijn werkuren doe: het helpen van mensen door coaching, geeft mij heel veel energie, omdat de mensen daadwerkelijk tot de gewenste verandering komen.

Dankzij de vele levenslessen, de emotionele, soms filosofische en soms ook spirituele cadeaus die ik van mensen die mij in vertrouwen nemen ontvang, kan ik eindelijk van mijn passie mijn werk maken.

 

Als Renaissance Soul Coach is mijn samenwerking met jou gebaseerd op: jarenlange ervaring met het luisteren naar en het begeleiden van mensen, eigen levenservaringen, het volgen van workshops, bijwonen van lezingen, volgen van trainingen waaronder certificatietraining Stress en Burn-out Coach, Omgaan met Veranderingen, Communicatievaardigheden, ontwikkelen van emotionele intelligentie en heel veel zelfstudie.

 

Ik geef geen antwoorden, maar ik help jou om ze te vinden bij jezelf. Mijn aanpak is een multi-disciplinaire aanpak dwz. dat ik jou eventueel ook doorverwijs naar gespecialiseerde professionelen zoals een klinische therapeut, een kinesist, een voedingsdeskundige, een spirituele begeleider, ... Het is een “op maat gemaakte” begeleiding.